MOPAN Suceava

Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a rămas blocat în fântână. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au intervenit sâmbătă în localitatea Plăvălari, acolo unde un bărbat care curăţa o fântână a rămas blocat în interior, în stare de inconştienţă, iar alte două persoane care au încercat să-i vină în ajutor, au rămas şi ele blocate.
La sosirea echipajelor de salvartori, cu două autospeciale, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe ale SAJ, un bărbat era scos de către localnici şi se afla întins pe pământ, în stare de inconştienţă. După ce i s-a administrat oxigen şi medicaţie, victima şi-a revenit. Ceilalţi doi bărbaţi se aflau în continuare blocaţi în fântână, motiv pentru care pompierii militari au realizat un dispozitiv, iar unul dintre militari a intrat şi a extras, rând pe rând, cele două victime. Acestea au fost preluate de paramedici şi, după ce au fost asistaţi medical, unul dintre ei şi-a revenit. Pentru cel de-al doilea, care se afla în stop cardiorespirator, s-au început manevrele de resuscitare.
Toate cele trei victime au fost transportate la unitatea de primire urgenţe a spitalului judeţean Suceava. Două dintre acestea, B.I. (28 ani) şi M.I. (30 de ani), au fost predate în viaţă. Din păcate, pentru bărbatul aflat în stop cardiorespirator, D.A. (24 ani), nu s-a mai putut face nimic, în ciuda manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava