MOPAN Suceava

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc este cercetat de poliţie după ce a condus sub inflenţa băuturilor alcoolice şi a intrat cu maşina într-o clădire din acest municipiu. Accidentul a avut loc vineri noaptea pe varianta de camioane a municipiului Câmpulung Moldovenesc. Poliţiştii deplasaţi la locul accidentului au stabilit faptul că un maşina care circula pe varianta traficului greu din direcția Vatra Dornei spre Suceava a părăsit sensul său de mers și a intrat în coliziune cu peretele unui imobil situat pe partea opusă a drumului. În urma impactului maşina a vost avariată iar peretele imobilului a fost distrus. La locul accidentului a fost identificat un bărbat de 31 ani, din Câmpulung Moldovenesc, care a declarat că autoturismul îi aparține, dar că nu l-a condus el, ci fratele său de 25 ani, din aceeaşi localitate, care s-a speriat și a plecat. La fața locului s-a deplasat și un echipaj al ambulanței, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului de 31 de ani, care prezenta leziuni minore în zona feței. Pe timpul cercetărilor, la locul accidentului a venit și bărbatul de 25 de ani, care, deși inițial a declarat că nu a condus el autoturismul implicat în accident, ulterior a revenit și a declarat echipajului de poliție rutieră că el condus autoturismul. În cauză, s-a procedat la testarea celor doi frați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 31 de ani și 0,14 mg/l în cazul celui de 25 de ani, după care la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Apoi, la consemnarea declaraţiei, bărbatul de 25 de ani a afirmat că nu el a condus autoturismul implicat în accident, dar, la solicitarea fratelui său a spus poliției că el a provocat accidentul. Bărbatul de 31 de ani a fost verificat în bazele de date ale poliției, constatându-se că are permisul de conducere reținut din data de 1 noiembrie 2013, ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier.
Cercetările continuă faţă de bărbatul de 31 de ani pentru comiterea infracţiunilor de vătămarea corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ce va fi soluționat procedural.

Un şofer beat şi fără permis a intrat cu maşina într-o clădire din Câmpulung Moldovenesc, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava