MOPAN Suceava

Primul-ministru Victor Ponta a primit astăzi la Palatul Victoria o delegaţie a grupului Tenaris condusă de Preşedintele Executiv Paolo Rocca. La întâlnire au participat şi Ministrul Economiei Constantin Niţă şi Ambasadorul Republicii Italiene la Bucureşti Diego Brasioli.

Preşedintele grupului Tenaris a prezentat principalele proiecte de dezvoltare a activităţii la unităţile de producţie de la Zalău şi Călăraşi şi a apreciat potenţialul pieţei din România în special în domeniul industriei petroliere.

În cadrul întrevederii, au fost discutate şi posibilităţile de dezvoltare a infrastructurii din judeţul Călăraşi în aşa fel încât să contribuie la dezvoltarea durabilă a judeţului şi la punerea în valoare a oportunităţilor economice din zona dunăreană.

Primul-ministru şi conducerea grupului Tenaris au agreat promovarea şi finanţarea de către investitorul italian a unui program de dezvoltare locală a învăţământului tehnic pentru tinerii din judeţele în care compania işi desfăşoară activitatea.

De asemenea, au fost discutate şi aspecte actuale privind politica industrială promovată de Guvernul României în contextul viitorului cadru al politicilor europene în domeniul industriilor energo-intensive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava