MOPAN Suceava

De la 1 aprilie 2014, postul de manager al Spitalului Municipal Fălticeni este ocupat oficial, pe o perioadă de 3 ani, de dr. Vlad Morariu, în urma concursului organizat la sfârşitul lunii martie.

Numirea noului manager a fost oficializată marţi, 15 aprilie, în cadrul unei întâlniri a conducerii Spitalului Municipal cu medicii, personalul medical şi ceilalţi angajaţi ai instituţiei.

Vlad Morariu a prezentat obiectivele mandatului său. Un obiectiv imediat pe agenda noului manager este reorganizarea unor servicii în vederea eficientizării acestora, cu accent pe activitatea laboratorului. O atenţie deosebită va fi acordată susţinerii proiectului de construcţie a noului spital municipal, astfel încât din toamna anului 2015 activitatea medicală să se desfăşoare în noua clădire.

„Îl asigur pe managerul Vlad Mororiu şi pe medicii Spitalului Municipal Fălticeni că vor avea în Primăria Fălticeni un sprijin real în tot ceea ce priveşte susţinerea activităţii instituţiei. Sunt convins că împreună vom realiza cea mai mare dorinţă a fălticenenilor şi a locuitorilor zonei Fălticeni, aceea de a avea un spital nou la Fălticeni. Este un obiectiv realizabil şi avem susţinerea autorităţilor guvernamentale pentru a-l duce la bun sfârşit”, a declarat prof. Gheorghe Cătălin Coman, Primarul municipiului Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava