Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, echipa de volei junioare a Liceului cu Program Sportiv din Suceava jucat în sala “Unirea” un meci foarte important pentru calificarea la turneul semifinal, adversară fiindu-I gruparea CSŞ Unirea Iaşi. La capătul unui meci dominat aproape în totalitate, LPS Suceava s-a impus cu scorul de 3-1.
Fără două jucătoare importante în lot, echipa pregătită de antrenorul Ionuț Beligan a reușit să-și adjudece primul set cu scorul de 25–21, după o dispută destul de echilibrată. În setul secund al partidei din sala “Unirea”, sucevencele au făcut o sumedenie de erori, lucru de care a profitat gruparea ieşeană care a câştigat cu 25-23, în pofida revenirii de pe final a echipei gazdă.
Cu un serviciu excelent, dar și un blocaj exemplar, gazdele și-au adjudecat clar următoarele două seturi cu 25-16 și 25–15, câștigând meciul cu 3–1 la seturi. Grație acestei victorii, LPS Suceava a obţinut calificarea la turneul semifinal al Campionatului Național de Junioare I de pe locul al doilea al seriei A.
„Sunt mulțumit de felul în care s-a mobilizat echipa în această confruntare la finalul căreia am terminat pe locul doi în grupă. Chiar dacă am fost nevoiți să improvizăm, deoarece ne-au lipsit două jucătoare importante, am avut un serviciu foarte bun și în același timp blocajul a mers excelent. Așteptăm tragerea la sorți și sper să facem o figură frumoasă și-n această a doua fază a competiției, la turneul semifinal”, a declarat antrenorul Ionuț Beligan.
Echipa LPS CSȘ Suceava a abordat partida cu un lot format din Daiana Tocari, Adelina Popescu, Andra Gavriliu, Bianca Toma, Andreea Jaucă, Cătălina Patraș, Gabriela Milici, Gabriela Fodor, Teodora Ignătescu, Raluca Moloci și Denisa Ionășanu.
Echipa LPS Suceava va evolua la turneul semifinal în perioada 18 – 22 martie, într-o locație ce nu a fost stabilită încă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava