MOPAN Suceava

În cadrul etapei a XII-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava va evolua sâmbătă 31 ianuarie pe terenul formaţiei Dacia Buzău. Ocupantă a locului secund în clasament, echipa pregătită de profesorul Victor Pancu vrea să facă un joc bun şi să continue seria de victorii începută în acest an cu succesul împotriva formaţiei Ştiinţa Bacău.
Pentru a putea verifica potenţialul şi forma jucătorilor, gruparea suceveană a efectuat ieri o partidă amicală în compania echipei de prim eşalon valoric, VCM Piatra Neamţ.
„Pentru noi este întotdeauna binevenită o partidă în compania grupării nemţene cu care avem de altfel o colaborare foarte bună. Datele acestui meci au fost cu totul altele decât la primul amical al anului, dar sunt mulţumit de modul în care s-au comportat jucătorii noştri.
Vom avea un meci dificil la Buzău, dar sper ca experienţa competiţională superioară a elevilor mei să fie decisivă. Un succes aici ne-ar confirma faptul că vom juca în play-off şi de pe o poziţie bună. Din lotul echipei noastre va lipsi Tănasă, accidentat” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava