MOPAN Suceava

Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a declarat că din momentul în care a preluat preşedinţia Consiliului Judeţean au fost realizate investiţii în modernizarea drumurilor judeţene în valoare de 3,2 milioane de lei. Nechifor a spus că la această sumă se adaugă lucrări de 5 milioane de lei care sunt în derulare, precum şi investiţii de 2,4 milioane de lei care ar urma să se realizeze până la sfârşitul acestui an. El a precizat că din momentul în care a preluat şefia administraţiei judeţene şi până în prezent s-au realizat plombări cu mixturi asfaltice pe drumurile din Bălăceana, Arbore, Botoşana, Comăneşti, Voitinel, Vercicani – Roşcani, Fântânele, Liteni – Dolhasca,  Boroaia – Bărăşti, Sasca – Cornu Luncii, Dumbrăviţa, Cajvana şi Rădăşemni. La acestea se adaugă lucrări de întreţineri a drumurilor pietruite din Muşeniţa, Frătăuţii Noi şi Horodniceni, decolmatări de şanţuri pe drumul Pojorâta – Rarău, tratamente bituminoase pe drumurile din Dumbrăviţa şi Breaza, şi refacerea unor drumuri afectate de calamităţi la Ostra – Holda şi Vatra Moldoviţei – Argel.

Cătălin Nechifor a ţinut să precizeze că în momentul de faţă se realizează lucrări de plombări cu mixturi asfaltice pe drumul Slatina – Găineşti şi în Poiana Negri, întreţinere drumuri pietruite la Păltiniş, Dârmoxa, Brăşteni, tratamente bituminoase pe tronsonul Forăşti – Manolea, construcţia unui zid de sprijin pe tronsonul Ostra – Holda şi turnarea unui strat de uzură pe drumul Vatra Moldoviţei – Argel.

Şeful administraţiei judeţene a declarat că până la finalul acestui an vor mai fi realizate plombări cu mixturi asfaltice între Ostra şi Holda, şi în localitatea Ciprian Porumbescu, tratamente bituminoase în Moara, Frumoasa şi Boroaia, lucrări de pietruire pe tronsoanele Panaci – Glodu, precum şi lucrări de refacere a unor podeţe la Volovăţ, Straja şi Vatra Moldoviţei şi a unui pod din localitatea Poiana Negri. „Acesta este efortul financiar pe care Consiliul Judeţean Suceava l-a făcut în aceste trei luni. Cred că puteţi compara cu ce s-a făcut în prima parte a anului. Eu cred că dacă localităţile în care s-au făcut aceste investiţii nu sunt doar cu primari de o singură culoare politică. Sunt localităţi din toate partidele politice, pentru că am ţinut cont de necesităţile existente şi nu de culoarea politică a primarilor”, a spus Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava