Concert pascal
MOPAN Suceava

După shopping, la distracţie! Aceasta este recomandarea Iulius Mall Suceava pentru zilele de vară. 17 bilete la unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale momentului şi mii de premii care dau tonul distracţiei sunt surprizele pe care îndrăgita destinaţie de shopping şi entertainment le-a pregătit pentru clienţii săi.

Vacanţa se apropie cu paşi repezi, iar Iulius Mall Suceava îi trimite pe clienţi la distracţie. În perioada 5 – 21 iunie 2015, toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate pot participa la tombola verii. Zilnic, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unui abonament la Untold Festival, unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale anului. La finalul campaniei, 17 clienţi Iulius Mall Suceava îi vor asculta live pe Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi alţi mari artişti care vor urca pe scena festivalul organizat în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca.

Amatorii de shopping vor fi răsplătiţi şi cu premii care dau tonul bunei dispoziţii. Zilnic, primii 150 de clienţi care se înscriu în campanie vor primi cadouri instant: grătare, accesorii pentru picnic şi băuturi răcoritoare. În total, Iulius Mall Suceava le va oferi clienţilor mii de cadouri pentru o vară distractivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava