Concert pascal
MOPAN Suceava

Răbdare, încredere și perseverență. Acestea sunt cele trei ingrediente care l-au ajutat pe profesorul Marian Tilă, din Slobozia, să câștige Marele Premiu al celui de Al Zecelea Concurs Reader’s Digest.
În sufletul său a crezut tot timpul că va câștiga. Totuși, în acea zi de 7 ianuarie, când Irina Popa, Managerul Concursului, l-a sunat să-i dea vestea că este fericitul câștigător al Marelui Premiu de 200.000 de lei, suplimentat cu 10.000 de lei, drept Bonus pentru Răspuns la Timp, a rămas fără cuvinte. Apoi i-a spus un „Mulțumesc!” timid, după care i-au mai trebuit câteva ore să se dezmeticească și să se bucure cu adevărat.
Marian Tilă, de 65 de ani, a trăit întreaga viață cu credința neclintită că lucrurile în care crede ies așa cum își dorește. În 2010 a descoperit cât de mult îi plac titlurile de la Reader’s Digest – marcă reprezentată de Tarsago România – și a început să comande produsele noastre, fiind convins în același timp că într-o bună zi va câștiga și Marele Premiu pus în joc de editură. Fiul său, Victor, de 34 de ani, obișnuia să-i spună că își face iluzii. „Nici nu mi-ar fi trecut prin cap că se va întâmpla așa ceva”, a mărturisit fiul atunci când a sosit la sediul editurii împreună cu tatăl său. „Nu l-am crezut nici când m-a sunat să-mi spună că a câștigat. Apoi m-a sunat un prieten, care văzuse pe internet lista câștigătorilor. Abia atunci am crezut.” Victor l-a și însoțit pe tatăl său la București pentru înmânarea Cecului Onorific și pentru deja tradiționala masă festivă prin care îl sărbătorim pe Marele Câștigător.


Profesorul Tilă mai are o fată, Mihaela, de 38 de ani, care lucrează ca medic în Franța. Nu a fost niciodată la ea de când a plecat în străinătate, dar acum speră că acest vis i se va împlini. Deși a ieșit la pensie anul trecut, Marian Tilă a rămas încă profesor asociat la Liceul tehnologic „Mihai Eminescu” din Slobozia, unde profesează din 1977. Una din marile sale pasiuni este pescuitul, lucru care nu este de mirare, având în vedere că una dintre calitățile sale principale este răbdarea. Această calitate e cea care l-a ajutat și să câștige importantul premiu. „Știți gluma aceea, cu interviul pe care i-l ia o tânără ziaristă unui domn în vârstă? Ei bine, ea îl întreabă: Cum ați reușit să ajungeți la această vârstă?, iar omul răspunde: Cu răbdare. Așa și eu. Cu răbdare și perseverență am ajuns să câștig acest premiu”, dezvăluie Marian Tilă ingredientele secrete care l-au condus spre acest câștig.
Întrebat ce va face cu banii, câştigătorul a spus că primul său gând s-a îndreptat spre casa de lângă Slobozia care este în construcție de 20 de ani. „Am gândit-o cu parter și mansardă. Nu am avut bani să o finalizez și nici tragere de inimă. E prea mare doar pentru mine. Dacă s-ar muta și Victor acolo, aș vrea să folosesc o parte din bani ca să o termin. Dar cred că voi aștepta și mă voi gândi cum e cel mai bine să folosesc acești bani.” Și cum toată viața a fost un om echilibrat și cumpătat financiar, cel mai probabil deciziile pe care le va lua Marian Tilă vor fi cele mai bune.

La concurs care marchează aniversarea a zece ani de când Reader’s Digest este în România, s-au acordat premii în valoare totală de peste 350.000 lei. Printre acestea se numără Premiul Special de 60.000 lei, Premiul Colecției de 5.000 lei și multe altele. De-a lungul celor 10 ani de existență în România, Reader’s Digest a oferit mai mult de 3.000.000 lei celor peste 1.700 de câștigători din toată țara. În cei 10 ani de activitate în România, un total de 1.267.000 de români au comandat produsele Reader’s Digest. Din anul 2013, Tarsago România este deținătoarea exclusivă a mărcii Reader’s Digest în România. Noua companie preia și continuă tradiţia de a-și recompensa clienţii fideli cu premii importante.

 

 

210.000 de lei este câștigul unui client fidel la aniversarea de 10 ani a Reader’s Digest în România, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava