Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproximativ 300 de poliţişti vor acţiona zilnic, în perioada 31 decembrie 2013 – 05 ianuarie 2014, pentru ca zilele de sărbătoare să fie petrecute în siguranţă. În perioada 31.12.2013 – 05.01.2014, pentru ca zilele de sărbătoare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, 298 de poliţişti vor acţiona zilnic pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi vor fi pregătiți să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care vor acţiona zilnic, 218 sunt din structurile de ordine publică, 44 poliţişti de la rutieră şi 36 de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale. De asemenea, vor fi constituite şi rezerve de intervenție, pregătite să intervină dacă situaţia impune.

„În această perioadă, poliţiştii suceveni vor fi la datorie, în slujba comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, astfel încât toţi cetăţenii și turiștii din alte localități sosiți în Bucovina, să-şi petreacă în liniște Revelionul şi zilele de sărbătoare”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava