MOPAN Suceava

Ministerul Sănătății va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidențiat pe post și rezidențiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie. Pentru județul Suceava sunt disponibile 31 de posturi, iar înscrierile se fac la Direcțiile de Sănătate Publică din țară pînă pe 27 octombrie.
Concursul se desfășoară în centrele universitare. Pentru Suceava, concursul va fi susținut în Iași. Concursul se desfășoară sub forma de test-grilă cu 200 de întrebări, pe o durata de patru ore. Punctajul minim de promovare reprezintă 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu. Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obținut, pe fiecare centru universitar, în limita locurilor/posturilor publicate pentru fiecare domeniu în centrul universitar respectiv, alcătuindu-se o singură clasificare pentru fiecare domeniu.
Departajarea candidaților care au obținut punctajul maxim posibil se face prin susținerea unei probe suplimentare de departajare. Această probă constă în 100 de întrebări din tematica și bibliografia aprobate, de tip complement multiplu, alcătuite cu 24 de ore înainte de susținerea probei, într-un sediu securizat. Această probă are loc în ziua de sâmbătă, 29 noiembrie, în centrul universitar în care s-a desfășurat concursul.
Potrivit DSP Suceava, la înscriere candidații își vor exprima opțiunea de a concura într-un anumit centru universitar și domeniul: medicină, medicină dentară sau farmacie. Spitalul județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava a fost desemnat pentru eliberarea certificatului medical necesar candidaților la înscriere. Cele mai multe posturi, 12, toate în specialitatea medicină de familie, pot fi ocupate la Serviciul de Ambulanță Județean. Se caută: 5 doctori pentru stația Suceava și cîte unul pentru cele din Cîmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Fălticeni, Siret, Solca, Vatra Dornei și substația Broșteni. La Spitalul Municipal Vatra Dornei sunt libere 7 posturi: cîte unul pentru medicină internă, ortopedie-traumatologie, ORL, boli infecțioase, neonatologie, medicină de laborator și farmacie clinică. Un număr de 4 posturi sunt vacante la spitalul municipal Cîmpulung Moldovenesc: 2 de urgentiști, unul la secția de chirurgie generală și unul de pneumolog pentru dispensarul TBC. Spitalul municipal din Rădăuți are 2 locuri vacante la compartimentul primire urgențe și unul de epidemiolog, iar unitățile medicale din Fălticeni și Siret caută un pediatru, respectiv un epidemiolog pentru compartimentul de prevenire și control al infecţiilor nozocomiale. Direcția de Sănătate Publică Suceava are nevoie de un epidemiolog, de un specialist în igienă, dar și de un specialist în medicină de laborator.

31 de posturi în județul Suceava pentru rezidențiatul din 23 noiembrie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava