Concert pascal
MOPAN Suceava

Mult a fost, puţin a mai rămas. Emisiunea “Ferma vedetelor”, difuzată din 16 februarie, la PRO TV, îşi va desemna sâmbătă câştigătorul. În joc au rămas Lili Sandu, Paul Ipate, Maria Constantin şi Vasile Calofir, însă soarta lor va fi decisă de cei 12 eliminaţi, care s-au întors în Cipru fiecare cu antipatiile şi simpatiile lui, notează click.ro.

1. Săptămâna aceasta, emisiunea prezentată de Iulia Vântur se va difuza luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, iar sâmbătă, de la aceeaşi oră, în finală, se va desemna câştigătorul premiului de 50.000 €. Spre deosebire de sezonul precedent, când ultimul act a fost live, acum finala a fost înregistrată. Asta pentru a se evita situaţiile dramatice, de genul celei din 2015, când Augustin Viziru şi-a tăiat mâna cu toporul.

2. Spre deosebire de sezonul din 2015, când în săptămâna finală au rămas cinci concurenţi în emisiune, de data aceasta au rămas doar patru, unul fiind eliminat de foştii competitori reveniţi în “Fermă”. Click! a aflat că voturile negative vor merge către Lili Sandu, care va fi eliminată la fel cum s-a întâmplat anul trecut cu Ionuţ Iftimoaie.

Citește articolul complet, EXCLUSIV, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-7-secrete-din-saptamana-finala-fermei-vedetelor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava