MOPAN Suceava

Un tânăr de 22 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de beton, a fugit de la locul faptei, apoi s-a întors beat la locul accidentului. Totul s-a întâmplat vineri seara, pe un drum judeţean din comuna Dumbrăveni. Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 22 de ani din comuna Siminicea, care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a pătruns pe sensul opus, unde, a intrat în impact cu un stâlp de beton al rețelei electrice.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui tânăr de 19 ani, din Siminicea, pasager în autoturism, ce necesită pentru vindecare 3-4 zile îngrijii medicale. După impact, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, însă a revenit la faţa locului în jurul orei 21.20.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

A fugit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp după care s-a întors beat la locul accidentului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava