MOPAN Suceava

Un bărbat care a lovit o minoră pe o trecere de pietoni din municipiul Suceava a fugit de la locul accidentului. Accidentul a avut loc vineri seara. În timp ce traversa strada Petru Rareș din municipiul Suceava, pe marcajul pietonal, o minoră de 16 ani, din comuna Bosanci, a fost acroșată de un autoturism care circula din sens invers. În urma impactului, minora a fost proiectată pe asfalt suferind leziuni în zona membrelor. Șoferul a oprit, a coborât și a întrebat-o pe minoră dacă este bine, după care, s-a urcat din nou la volanul autoturismului și a plecat de la fața locului.

După accident, minora s-a deplasat la domiciliu, unde i-a spus mamei sale cele întâmplate, fiind transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului Rutier Suceava, în vederea identificării autorului și a vehiculului implicat în evenimentul rutier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava