Concert pascal
MOPAN Suceava

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Boroaia, au intervenit cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit sâmbătă la o gospodărie din comuna Boroaia.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau cu violenţă la acoperişul casei şi în interiorul acesteia (construcţie din lemn, cu învelitoare din azbociment şi tablă, cu o suprafaţă de 110 metri pătraţi), existând pericolul de propagare la bucătăria de vară. Incendiul a fost lichidat la ora 10:50. Au ars acoperişul casei pe 80 mp, obiecte de mobilier, aparatură electronică şi electrocasnică şi alte bunuri.

Interiorul locuinţei s-a degradat în proporţie de 80%. Pe timpul intervenţiei, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 70 de ani, care în încercarea de a salva bunurile personale din locuinţa cuprinsă de flăcări, a suferit arsuri la nivelul capului şi al membrelor superioare. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de o sobă neprotetejată termic faţă de materialele combustibile.
Pompierii au salvat bucătăria de vară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava