MOPAN Suceava

Nouă persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-un accident care a avut loc duminică la amiază, în jurul orei 13:00, pe DN 2E, în localitatea Bădeuţi, la ieşirea din oraşul Milişăuţi spre Rădăuţi. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Rădăuți şi echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu sprijinul a altor trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean au intervenit astăzi la accidentul de pe DN2E.

În uma coliziunii dintre două autoturisme, un Audi şi un Volkswagen Passat, a rezultat rănirea a 9 persoane, toate adulte, una fiind încarcerată. Doi dintre răniți, în stare mai gravă, au fost transportați de urgență la Centrul de Primire Urgențe Rădăuți.


„Pompierii militari au luat măsurile de siguranță specifice, au extras victima înarcerată şi au acordat, împreună cu echipajele SAJ, primul ajutor medical răniților. Toate persoanele implicate în accident au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare”, a spus Alin Găleată.


Traficul rutier pe DN 2E a fost blocat în totalitate timp de aproximativ o oră, după care a fost reluat pe un singur sens de mers.
La finalul operațiunilor, pompierii militari au spălat carosabilul, îndepărtând scurgerile de carburanți şi lubrifianți, pentru prevenirea producerii altor evenimente nefericite.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava