Concert pascal
MOPAN Suceava

A 7-a campanie ”Hai la înverzit”, organizată de Asociația Ghizilor din Bucovina, va avea loc sâmbătă, pe 8 aprilie 2017. Campania de reîmpădurire se va desfășura, de această, dată în zona Șandru, Câmpulung Moldovenesc, cu sprijinul Ocolului Silvic Pojorâta.
Sunt 6 ani de cînd Asociația Ghizilor din Bucovina încearcă să își aducă o mică contribuție la refacerea pădurilor, dar și la dezmorțirea spiritului civic al oamenilor. ”Acțiunea noastră este una de voluntariat și a devenit deja o precocupare permanentă. Prin puterea exemplului, dorim să adunăm din ce în ce mai mulți voluntari pentru a reda măreția pădurilor care existau cîndva în Bucovina. Numărul tot mai mare de voluntari, entuziasmul, atitudinea pozitivă și implicarea lor constantă în toate acțiunile noastre de până acum ne determină să continuăm campania în fiecare an”, arată organizatorii. Așadar, ne propun o reîntâlnire de câteva ore cu Natura, sâmbătă, pe 8 aprilie. Întâlnirea participanților va fi în parcarea restauratului „La Baciu”, la ora 9:00, urmând ca de acolo să fie continuat drumul către locul de plantat. Voluntarii sunt rugați să vină cu sape/săpăligi de acasă.
”Haideţi să ne luăm revanşa faţă de emisiile de gaze, faţă de gunoaiele aruncate în natură, de apa şi energia irosită!”, este îndemnul Asociației Ghizilor din Bucovina.
Mai multe informaţii puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului sau a comunității „Hai la înverzit!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava