MOPAN Suceava

Pînă pe 8 iunie, Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava va derula mai multe activităţi dedicate zilei de 5 iunie – Ziua Mondială a Mediului. Astfel, în această perioadă, reprezentantii A.P.M. participă la evaluarea şi reevaluarea mai multor unităţi de învăţămînt, în vederea acordării sau menţinerii steagului verde, în Programul internaţional eco-şcoala.

Pe 6 iunie, va avea loc premierea din cadrul concursului de creaţii literare pe tema speciilor identificate în ariile naturale protejate Fîneţele Seculare Frumoasa şi Fîneţele Seculare Ponoare. Concursul s-a adresat elevilor care au învăţat despre importanţa conservării biodiversităţii, în săptămîna Şcoala Altfel.

Pe 7 iunie va avea loc o deplasare în teren a unor specialişti din cadrul A.P.M. Suceava împreună cu un grup de elevi şi cadre didactice de la Şcoala Gimnazială din Păltinoasa pentru elaborarea unei hărţi necesare propunerii rezervaţiei „Delta fosilă a Moldovei”. Manifestările se vor încheia pe 8 iunie la sediul A.P.M. cu masa rotundă „Utilizarea durabilă a componentelor diversității biologice”. Tema pentru Ziua Mondială a Mediului 2016 este „Toleranţă zero pentru comerţul ilegal cu specii sălbatice”, iar sloganul este „Nebuni după natură!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava