MOPAN Suceava

Universal Pictures a lansat sâmbătă trailerul filmului ‘Fast and Furious 7/ Furios şi Iute 7’, ultima producţie cinematografică din seria ‘Fast and Furious’. În acest film apare şi actorul Paul Walker, artist care a murit în noiembrie 2013 într-un accident de maşină, în Los Angeles. La premiera trailer-ului, Vin Diesel, alături de colegii săi de distribuție, a mulțumit fanilor filmului pentru cuvintele emoționante spuse la adresa „fratelui” său, Paul Walker.

„Când tragedia a avut loc, când pierdem un membru al familiei, când l-am pierdut pe Paul, ne-am avut unii pe alții… sau nu, am avut alături familia și prietenii apropiați, dar nu toți l-au cunoscut pe Paul atât de bine ca noi. Așa că, dacă nu ne întâlneam, dacă nu vorbeam ore în șir… vreau să spun că eu și Michelle (Rodriguez) am stat unul cu altul patru sau cinci zile împreună până să o pot vedea zâmbind din nou.”, a declarat, Tyrese Gibson, prietenul și fostul coleg de platou al regretatului actor, la premiera trailer-ului peliculei, potrivit contactmusic.com. Cântărețul/ actorul în vârstă de 35 de ani a mai spus că au putut cu toții (actorii din ‘Fast and Furious’) să treacă peste tragedia pierderii unui prieten apropiat, spijinindu-se unul pe celălalt.

„Am fost acasă la Vin (Diesel), am făcut tot ceea ce se putea face, vă aduceți aminte, Jordana (Brewster) a fost plecată foarte mult timp din oraș (filmând pentru ‘Dallas’) … am făcut tot ce putea face o familie, am încercat să ne întărim unul pe celălalt, să discutăm lucruri pe care doar noi le puteam discuta, ne-am ajutat cum am putut mai bine unii pe alții să trecem peste tragedie.”, a adăugat Tyrese Gibson, potrivit sursei citate.

După moartea lui Paul Walker filmările pentru ‘Fast and Furious 7’ au fost întrerupte, iar actorul a fost înlocuit în unele secvenţe de fraţii săi, Caleb şi Cody. Filmările pentru cel mai nou film din seria ‘Fast and Furios’ s-au încheiat în luna iulie, iar Vin Diesel a declarat atunci, pentru ‘Entertainment Tonight’, că ultima parte a producţiei, filmată fără Paul Walker, a fost una dintre cele mai dificile experienţe pe care le-a trăit pe platourile de filmare.

Actorii din 'Fast and Furious 7', cuvinte emoționante despre Paul Walker, la premiera trailer-ului peliculei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava