MOPAN Suceava

Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Alex Călin, Levent Sali, Alex Bogdan, Alina Chivulescu, Răzvan Vasilescu dar și alți actori surpriză din film împreună cu echipă HaHaHa Production, cei care și-au pus amprenta pe muzică din film, își vor face simțită prezența la East European Comic Con 2016, la Romexpo și vin cu dezvăluiri în exclusivitate despre filmul #Selfie69, care ne ține din ce în ce mai mult în suspans anunțând comedia anului în cinematografe în toamna acestui an.  Alături de celebrităti din filme și seriale internaționale, #SELFIE69, comedia imprevizibilă care va uni toate generetatiile, pregăteste o surpriză în cadrul evenimentului.

După „#Selfie”, filmul românesc cu cel mai mare succes la Box Office în 2014 (peste 100.000 spectatori), în curând, regizoarea Cristina Iacob aduce sequelul #Selfie69, un film nebun cu cauza, despre iubire, în care totul este permis, prietenie care devine din ce în ce mai puternică, despre ideea de căsătorie care se transformă într-o bombă cu ceas.  Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Măria Spirache și Tudor Potra, iar filmările au avut loc în primăvară anului trecut, au durat 33 de zile și s-au desfăsurat în peste 43 de locuri din București și împrejurimi.  Actorii vor fi pregătiti să răspundă intrebărilor publicului, care dorește să știe din ce în ce mai mult care este legătură dintre 69 și scenariul filmului. Nu putem decât să presupunem și să ne asteptăm să fie și mai indrăznet, cu mai mult umor de situație și mai ales cu povești și lecții de iubire, viată și prietenie, pe care care le vom primi de la celebritătile din film.

 „Am fost mai mult decât încântați și inspirați să compunem muzica pentru această demențială comedie, #Selfie69 și o zic fără îndoială, pentru că am reușit să vedem filmul și este mult mai bun decât primul. Este o combinație frumoasă de iubire, prietenie, extaz, suspans și clar te inspiră să adaugi muzică pe stările astea. Mă bucur mult că noi, românii, unindu-ne, reușim să facem lucruri cool. Sunt sigur că publicul de la Comic Con este nerbadator și pregătit cu ceva întrebări despre această comedie, așa că Împreună cu alți colegi de la HaHaHa Production și cu actorii #Selfie69, ne luăm jucăriile și ne vedem la Romexpo” declară Șerban Cazan, Producător și Compozitor Hahaha Production.

„Cu cât ne apropiem mai mult de data lansării filmului în cinematografe, cu atât mai mult publicul ne trimite mesaje întrebându-ne ce se va întâmplă în #Selfie69, cine cu cine va rămâne, va fi despre iubire, despre decepții, despre căsătorie, vom rămâne prieteni în continuare? Ne-am pregătit deja cu răspunsuri și mici dezvăluiri despre această comedie care va deveni probabil foarte virală în rândul adolescenților și nu numai, pentru că Selfie unește generațiile de data această și ne propune să fim noi înșine lipsiți de prejudecăți. Îmi iau colegii actori și mergem la Comic Con să ne întâlnim cu multe alte celebrități și să vorbim despre filme, jocuri, seriale și suntem mândri că avem și noi altfel de filme românești cu care să ne lăudăm” declară Olimpia Melinte

#SELFIE69, o comedie trăznită, este un film produs și distribuit în cinematografe de ZAZU FILM.

Link Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=ZzP5GU8i6KQ

East European Comic Con se va desfășura la Romexpo, în perioadă 27-29 mai 2016 și este organizat de Pineberry Studio și Kickoff Events .

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava