Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele s-a clasat pe primul loc în topul anual întocmit de revista Heat al celor mai bogate celebrităţi britanice cu vârsta sub 30 de ani, informează contactmusic.com. Averea vedetei este estimată la 92 de milioane de lire sterline – aproape dublu faţă de anul trecut (38 de milioane de lire sterline).

„Adele a fost de neoprit anul acesta cu noul album lansat şi cu turneul său. Aşa că, nu e de mirare că a ocupat primul loc în top.”, a declarat Suzy Cox, editorul revistei Heat, marţi, după ce a fost publicat clasamentul.

Pe locul doi în topul revistei Heat s-a poziţionat actorul Daniel Radcliffe, cu o avere estimată la 74 de milioane de lire sterline, urmat de cântăreţul Ed Sheeran, pe locul trei, cu 45 de milioane de lire sterline.

Acesta este al şaselea an în care publicaţia întocmeşte acest clasament, dar primul în care membrii trupei One Direction apar individual în el şi nu ca grup, motiv pentru care au şi pierdut prima poziţie. Astfel, Zayn Malik, care a părăsit trupa în martie 2015 pentru a se lansa într-o carieră solo, a ocupat locul patru în top, cu 38 de milioane de lire sterline. Harry Styles s-a poziţionat imediat după el, pe cinci, cu 37 de milioane de lire sterline.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava