MOPAN Suceava
Alexandra Stan, una dintre cele mai iubite tinere artiste din România, dar şi de milioane de fani de peste hotare vine la Music Channel duminică, 2 august, de la ora 10:00 să prezinte 1 Chart ― topul celor mai bune piese româneşti!
Astfel, Alexandra este încântată că în scurt timp se va afla într-o postură absolut inedită, şi anume de a fi VJ pentru o zi! Cu această ocazie, am fost curioşi să aflăm care sunt piesele româneşti favorite ale Alexandrei, iar cântăreaţa surprinde cu răspunsul ei.
Hit-ul „Avioane de hârtie“ interpretat de Shift feat. Andra este nu doar una dintre single-urile pe care ea le apreciază foarte mult, ci este cea mai iubită piesă a nepoţicii ei în vârstă de doar şase anişori, care dansează bucuroasă ori de câte ori o aude la radio sau pe posturile muzicale de la televizor. „Wow, piesa <Avioane de hârtie> îmi este foarte dragă – şi nu doar mie! Nepoţica mea de şase ani m-a uimit când am surprins-o cum cântă piesa de la cap la coadă şi cum se pune pe dans imediat cum o aude! Mai mult, am observat chiar că năstruşnica încearcă să o imite pe Andra şi se străduieşte să cânte exact ca ea, făcând tot timpul vocalize prin casă“, povesteşte Alexandra amuzată.
Tânăra artistă care şi-a obişnuit fanii cu apariţiile ei cameleonice este nerăbdătoare să îţi relateze veştile despre cele mai difuzate şi votate piese româneşti din topul 1 Chart. Fii cu ochii pe Music Channel duminică, de la ora 10:00 sau luni, de la ora 23:00 şi distrează-te cu VJ Alexandra Stan!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava