MOPAN Suceava

Alexandra Stan a ajuns numărul 1 în topul iTunes Dance Chart din Japonia la 2 ore din momentul lansării piesei „Cherry Pop” în această țară. Noul single al artistei a ajuns în topul single-urilor dance cu cel mai mare număr al descărcărilor din Japonia după ce, în momentul lansării, piesa ocupa locul 5. În plus, în câteva ore a devenit și cel mai căutat ringtone pe cel mai mare site de profil din Japonia – http://recochoku.jp.

Vestea că „Cherry Pop” a ajuns pe primul loc în topul celor mai descărcate piese dance din Japonia într-un timp atât de scurt a ajuns la Alexandra Stan chiar în timpul unui concert pe care îl susținea în Turcia. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât organizatorii și cei prezenți au felicitat-o pe artistă într-un mod inedit: scriindu-i pe ecranul principal al clubului „Felicitări, Alexandra Stan, ești numărul 1!”.

„Cherry Pop” este cel mai nou single al Alexandrei Stan și a fost lansat și în România, la sfârșitul lunii mai. Piesa se încadrează în stilul muzical K-Pop și are un ritm electrizant, așa cum ne-a obișnuit Alexandra Stan. Nu în ultimul rând, „Cherry Pop” beneficiază de un videoclip colorat, care emană energie.

Videoclipul piesei „Cherry Pop” poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al Alexandrei Stan, https://www.youtube.com/channel/UCFKPhKi6d62xo8dScmfl_jg, iar mai multe noutăți despre artistă și activitatea ei vor fi anunțate pe pagina oficială de Facebook – https://www.facebook.com/AlexandraStanTheArtist.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava