Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandra Ungureanu îşi face cu greu timp să plece în vacanţă şi asta pentru că proiectele în care este implicată în ţară îi ocupă tot timpul. Totuşi, artista a profitat de o nouă ocazie profesională care i s-a ivit peste graniţele României şi pe care nu a putut să o refuze şi şi-a rezervat astfel câteva zile de relaxare în capitala Franţei.

Cu toate că nu era prima dată când se afla în Paris, iar cele mai importante obiective turistice fuseseră bifate de artistă în vizitele trecute, Alexandra a simţit nevoia să se răsfeţe în plimbări lungi prin locurile preferate. Grădinile Tuileries din centrul Parisului, muzeul de artă Luvru, Place de la Concorde şi cheiurile Senei sunt doar câteva dintre punctele pe care Alexandra şi-a dorit din suflet să le revadă. În plus, odată ajunsă la palatul Versailles, Alexandra a avut parte de un circuit atipic, atât prin vastele grădini ale palatului, cât şi în interioarele luxoase, datorită personajelor îmbrăcate în ţinute somptuoase şi care refăceau cumva atmosfera epocii de atunci.

Alexandra nu a ratat nici casa pictorului Claude Monet, aflată în satul Giverny, pe malul Senei şi unde s-a recules în vastele grădini cu podeţe japoneze, sălcii, flori multicolore şi heleştee cu nuferi care i-au servit drept muze pictorului impresionist în peste 50 de tablouri. „Cu toate că am prins o zi ploioasă, m-am bucurat de o plimbare extrem de plăcută la Giverny şi în împrejurimi“, declară Alexandra.

Aerul boem şi look-ul cochet al Parisului au contribuit la bunădispoziţia artistei, care recunoaşte că a reuşit să se destindă şi să se încarce cu energie pozitivă în itinerariul pe care l-a făcut pe străduţele înguste, dar liniştite din cartierele istorice ale capitalei franceze, dar şi datorită oamenilor pe care i-a întâlnit. „Cel mai mult timp l-am petrecut în Montmartre!“, exclamă artista cu încântare. „A fost extraordinar să explorez locuri surprinzătoare, să intru în cafenelele cochete, să mă pierd în parcuri verzi şi să dau peste locuri în care poţi găsi foarte mulţi artişti, mai ales pictori“, încheie ea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava