Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul Alexandru Băişanu şi-a depus, astăzi, la Biroul Electoral Municipal Suceava, dosarul de candidatură pentru funcţia de primar, din partea ALDE. El figurează şi pe primul loc pe lista de consilieri locali. Deputatul Băişanu a spus că dacă va cîştiga Primăria, mandatul lui va sta sub semnul unităţii, al respectului faţă de cetăţean şi al transparenţei în privinţa cheltuirii banului public.

El a estimat că ALDE va obţine 45% din voturi la alegerile pentru deliberativul local şi a precizat că, pentru a crea majoritatea, este dispus să cedeze cee două posturi de viceprimari altor partide. Alexandru Băişanu este urmat pe lista pentru consiliu de Ovidiu Milici, Daniel Roibu, Marius Cernescu şi Costel Corneanu. Printre alţii, pe listă mai apar două foste glorii ale fotbalului sucevean, Radu Caşuba şi Victor Găluşcă.

După depunerea candidaturilor, Alexandru Băişanu a declarat că pe lista ALDE pentru Consiliul Local sunt candidaţi din toate cartierele Sucevei şi din toate domeniile de activitate. „Propunem o echipă de profesionişti, fiecare în domeniul lui de activitate, care trebuie să aducă în fapt o schimbare a paradigmei politico-administrative”, a spus Băişanu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava