Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a făcut un apel la toți parlamentarii suceveni pentru a semna un pact comun pentru dezvoltarea județului. Într-o conferință de presă susținută astăzi, Alexandru Băișanu a ținut să le mulțumească sucevenilor care au votat ALDE la alegerile parlamentare, amintind că organizația pe care o conduce a reușit să câștige un deputat și un senator. Băișanu a anunțat „o dorință a noastră” de a „închega” o echipă de parlamentari suceveni, de la toate cele trei partide care au obținut deputați și senatori, PSD, PNL și ALDE. „Este nevoie să închegăm un grup al parlamentarilor suceveni care să lupte spate în spate, pentru interesele acestui județ, care a fost privat zeci de ani de la dezvoltare. Fac un apel la toți parlamentarii suceveni să semneze un pact pentru Suceava, prin care toate voturile obținute să fie oferite pentru România, dar foarte important, pentru județ”, a declarat Alexandru Băișanu.

El a subliniat că pentru acest mandat cuvântul cheie pentru evoluția României, și implicit a sucevenilor, trebuie să fie „echilibrul”. „Dacă dăm dovadă de echilibru sunt convins că județul Suceava va avea de câștigat. Campania electorală s-a terminat, discuțiile pro și contra trebuie lăsate în planul doi, și de acum trebuie să muncim pentru suceveni”, a mai spus Băișanu.

Pe de altă parte, liderul ALDE Suceava a făcut referire și la discuțiile și negocierile din ultimele zile din Parlamentul României pentru găsirea celor mai bune soluții pentru funcțiile pe care urmau să le ocupe parlamentarii suceveni. Alexandru Băișanu a arătat că din nefericire, deși au cel mai mare număr de parlamentari din județ, „colegii din PSD” nu au reușit să obțină nici o funcție de președinte de comisie parlamentară sau în cadrul grupurilor parlamentare. „Lucrurile au fost spălate de noi, cei de la ALDE Suceava. Domnul senator Ilie Niță este președinte al comisiei pentru dezvoltare regională din Senat, o comisie foarte importantă, și vom încerca să creăm o punte importantă între primării și Guvernul României. Din acest motiv vreau să-i chem pe toți primarii suceveni la discuții, pentru a vedea care sunt nevoile comunităților, și cum putem să ne luptăm pentru binele sucevenilor”, a precizat liderul ALDE Suceava.

Făcând referire la el, Alexandru Băișanu a amintit că este vicelider al grupului ALDE din Camera Deputaților, precum și vicepreședinte al comisiei pentru cercetarea abuzurilor, comisie condusă de deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan. Băișanu a spus că a ales comisia pentru cercetarea abuzurilor pentru a veni în sprijinul sucevenilor care au probleme și care își caută dreptatea.

Prezent în cadrul conferinței de presă, senatorul ALDE Suceava, Ilie Niță, a ținut, la rândul său, să le mulțumească sucevenilor pentru încrederea acordată acestui partid, dar și colegilor săi pentru votul prin care a fost nominalizat ca și candidat pentru Senatul României. Ilie Niță a ținut să precizeze că din punctul său de vedere prin obținerea șefiei comisiei pentru dezvoltarea regională din cadrul Senatului va putea să vină în sprijinul primăriilor din județ.

Alexandru Băișanu vrea ca toți parlamentarii suceveni să încheie un pact pentru dezvoltarea județului, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava