MOPAN Suceava

Comunicat.

”Joi, 6 iulie 2016, ora 16.00, a avut  loc, la Fălticeni, prima întrunire a Biroului Permanent al Organizației Județene a PSD Suceava, după numirea președintelui interimar în persoana domnului deputat Ioan Stan. Alegerea locației se înscrie în strategia Organizației Județene a PSD, prin care se urmărește ca întrunirile Biroului Permanent și ale Comitetului Executiv Județean să se desfășoare, alternativ, în diferite zone ale județului pentru a se facilita contactul direct cu toate organizațiile locale ale PSD.

În cadrul întrunirii s-au discutat diverse probleme organizatorice după cum urmează: desemnarea d-lui Alexandru Rădulescu ca purtător de cuvânt interimar al organizației județene PSD, s-au stabilit responsabilii zonali pentru coordonarea și îndrumarea activității organizațiilor locale ale PSD (pentru Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc – dl. Emilian Havrici, pentru zona Vatra Dornei – dl. Gheorghe Apetrei care a fost numit și președinte interimar al Organizației Municipale Vatra Dornei), s-a decis înaintarea către Comitetul Executiv județean a propunerii de dizolvare a Biroului Permanent al Organizației Municipale Suceava.

În conformitate cu prevederile statutare s-a dispus convocarea Comitetului Executiv al Organizației Județene a PSD pentru data de 09.07.2016, ora 11.00, în localitatea Frasin cu scopul prioritar de stabilire a reperelor strategiei pentru abordarea Alegerilor parlamentare 2016”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava