Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri, 10 aprilie 2014, in jurul orei 14.30, Curtea de Apel București s-a pronunțat definitiv în favoarea Alianței Naționale a Agricultorilor (ANA) în ceea ce privește participarea acesteia la alegerile pentru Parlamentul European, din data de 25 mai 2014.

C.A.B. a admis contestația depusă de A.N.A. împotriva deciziei 36D/02.04.2014 a Biroului Electoral Central prin care acesta respingea candidaturile depuse de către Alianța Națională a Agricultorilor.

Am avut încredere până la capăt în justiţie şi iată că am avut toate motivele să o facem. A fost o eroare de formă ceea ce ni s-a imputat şi asta nu a afectat cele aproximativ 223.000 de semnături pe care le-am avut.

BEC a făcut o mare eroare, trebuia să ceară lămuriri nu să ne respingă în bloc listele şi candidatura.

Vom face o campanie incisivă, dar constructivă. Vom prezenta care sunt soluţiile pentru că vocea agricultorilor să fie reprezentată în Parlamentul European. Şi vom cere să vedem care sunt soluţiile pentru fermieri din partea contracandidaţilor noştri.

Agricultura trebuie să fie şi va fi o temă majoră de dezbatere la europarlamentare. Avem candidaţi buni, ce vor reprezenta cu competenţa şi demnitate vocea agricultorilor români în Europa.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava