Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a săturat să-şi tot aştepte casa mult visată. La nouă ani de când a plătit 90.000 de euro pentru un apartament în ansamblul rezidenţial Planorama, Andreea Bălan îşi cere în instanţă banii înapoi. Şi asta pentru că nici acum dezvoltatorul nu a terminat blocul, şi nici investitorii nu se mai înghesuie să finalizeze proiectul în care şi-au băgat banii sute de oameni, potrivit click.ro.

Procesul a fost deschis săptămâna trecută la Tribunalul Bucureşti, cântăreaţa alăturându-se mai multor persoane, care sunt în aceeaşi situaţie cu ea, cea în care şi acum visează la un apartament în Planorama. ”Cerem daune direct băncii, indiferent dacă a cesionat creanţa unui offshore. Clienţii noştri nu au fost informaţi cu privire la circuitul banilor. Aceste sume s-au dus într-un fond colector unic şi direcţionate către rambursarea creditelor, a dobânzilor şi nu în materiale de construcţii. Am făcut şi o plângere penală împotriva persoanelor implicate. Lucrările la blocurile respective nu sunt finalizate, iar, din păcate, investitorii nu sunt interesaţi de preluarea proiectului. Cumpărătorii şi-ar dori şi acum să beneficieze de acele apartamente” a declarat, ieri, pentru Click!  avocatul Mihai Neacşu, care reprezintă interesele cumpărătorilor.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-balan-isi-vrea-banii-inapoi-din-teapa-cu-casa

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava