Concert pascal
MOPAN Suceava

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit în această seară avertizarea de cod galben de vânt puternic valabilă pentru județul Suceava, și au păstrat codul galben de ger până în cursul zilei de luni, 9 ianuarie 2017. Meteorologii informează că de astăzi, ora 18:00 și până luni, la ora 4:00, este în vigoare o avertizare de cod galben de intensificări ale vântului, zăpadă spulberată şi troienită. În intervalul menţionat, în Moldova, nordul Dobrogei, extremitatea de nord-est a Munteniei, dar şi la munte, vor fi perioade în care vântul va mai avea intensificări, cu viteze de 50…60 km/h şi, pe arii restrânse 70 km/h, spulberând şi troienind zăpada.

Temporar va mai ninge slab şi se va mai putea depune strat de zăpadă peste cel existent, în seara zilei de duminică (08 ianuarie), în Moldova, local în Carpaţii Meridionali şi Orientali, nordul Dobrogei şi extremitatea de nord-est a Munteniei, iar în prima jumătate a nopţii de duminică spre luni (08/09 ianuarie) în judeţele din jumătatea de nord a Moldovei şi pe crestele montane înalte.

Ninsori, în general slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse şi în regiunile centrale şi sudice, iar în extremitatea de sud-vest a teritoriului vor mai fi unele intensificări ale vântului.

ANM a prelungit codul galben de vânt puternic valabil pentru județul Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava