MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava a pregătit un sfârşit de săptămână bogat în evenimente aparte. Concurs de talente, spectacole şi activităţi educative pentru copii, teatru de păpuşi, ateliere de creaţie şi expoziţie de pictură sunt activităţile de pe agenda Iulius Mall din următoarele zile.

În perioada 7 – 9 iunie 2013, sucevenii îşi vor putea îmbogăţi colecţiile de obiecte unicat participând la o nouă ediţie a Târgului de Handmade, care se va desfăşura la parterul Iulius Mall. Maeştrii în crearea bijuteriilor, accesoriilor sau decoraţiunilor lucrate manual vor încânta clienţii cu mici opere de artă.

Vineri, 7 iunie, de la ora 17.00, iubitorii de frumos sunt invitaţi la vernisajul expoziţiei „Confluenţe plastice”. Evenimentul va prezenta o colecţie de 30 de picturi în ulei pe pânză, semnate de Leonard Adrian Melisch şi Mihai Varzari. Lucrările ce abordează stiluri şi tematici diferite vor impresiona pasionaţii de artă până pe 3 iulie.

Sâmbătă, etajul îndrăgitei destinaţii de cumpărături şi distracţie se va transforma în scena pe care vor evolua cei mai talentaţi tineri din Suceava. De la ora 14.00, Iulius Mall şi Teatrul de Păpuşi „Puppet” organizează prima ediţie a „Galei Liceelor”. Elevi din 20 de licee se vor întrece în cadrul concursului de talente, pentru a convinge juriul şi publicul de calităţile lor artistice.

Pentru prichindei, Iulius Mall organizează sâmbătă, de la ora 12.00, activităţi interactive care le dezvoltă imaginaţia. Năzdrăvanii sunt aşteptaţi să participe la ateliere creative, unde vor realiza suveniruri şi se vor distra alături de prieteni.

Duminică, de la ora 16:00, toţi clienţii Iulius Mall sunt invitaţi în „Lumea Copiilor”. Evenimentul plin de zâmbete şi culoare este organizat în colaborare cu Palatul Copiilor, publicul fiind fermecat cu momente de dans modern oferite de ştrengari.

Tot duminică, de la ora 12.00, în zona KidsLand, cei mici vor fi spectatorii piesei prezentată de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

Evenimentele aparte continuă şi luni, 10 iunie, de la ora 17.00, atunci când la Iulius Mall se organizează „Laboratorul de joacă”. Acţiunea ludică este propunerea cabinetului Psychology UniversCity  şi se adresează copiilor cu vârste între 7 şi 10 ani şi părinţilor care vor să îmbine jocul cu învăţarea. „Laboratorul de joacă” presupune un ansamblu de activităţi de timp liber, ce implică metode şi tehnici active de formare şi stimulare a dezvoltării personalităţii.

În această vară, Iulius Mall îi răsfaţă pe pasionaţii de shopping cu trei sejururi pe litoral şi 3.500 premii de vacanţă. Până pe 16 iunie, clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei intră în competiţia pentru cele trei vacanţe la mare, în regim „all inclusive”, alături de persoana iubită. Unul dintre câştigători a fost desemnat pe 2 iunie, iar ceilalţi doi vor fi anuntaţi să îşi facă bagajele pentru cel mai relaxant concediu pe 9 şi 16 iunie, în urma tragerilor la sorţi. Zilnic, în cadrul campaniei „O vară all inclusive”, primii 200 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall sunt răsplătiţi cu premii instant: vouchere de cumpărături, cosmetice şi accesorii pentru plajă, torturi de îngheţată, grătare sau băuturi răcoritoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava