MOPAN Suceava

Asociatia Generatiei de Azi, incepand cu data de 16 mai, are un nou vicepresedinte. Acesta a fost numit in urma demiterii fostului vicepresedinte in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Asociatiei, din data de 9-10 aprilie, de la Constanta.

Bogdan Nedelcu din Craiova, in varsta de 23 de ani, pasionat de IT, gaming si tehnologie, student la Facultatea de Calculatoare, Automatica si Electronica din cadrul Universitatii din Craiova – este noul vicepresedinte al Asociatiei Generatiei de Azi.

“Am gasit in aceasta asociatie oameni de incredere, devotati, care m-au facut sa inteleg impactul pe care il putem avea asupra generatie de azi. Sunt onorat ca am ajuns aici, si ca pot contribui activ la modelarea caracterelor tinerilor. Am considerat mereu ca sistemul educational nu face suficiente eforturi pentru generatia de azi, eforturi care trebuie  realizate impreuna.” a declarat Bogdan Nedelcu, Vicepresedinte al Asociatiei Generatiei de Azi.

„Am realizat proiecte in nenumarate orase din tara. Am cunoscut tineri minunati. Unii dintre acesti tineri ni s-au alaturat familiei asociatiei, pentru a misca lucrurile. Un astfel de tanar este si Dl.Bogdan Nedelcu. Impreuna vom reusi sa modelam mai frumos caracterele tinerilor, pentru ca fiecare sa devina un model de urmat in societate, sa devina un leader. Romania nu prospera pentru ca sunt mai multi sefi decat leaderi.” a declarat Cristian Tanase, Presedintele Asociatiei Generatiei de Azi.

Asociaţia Generaţiei de Azi este o organizaţie non-guvernamentală, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social,economic şi educaţional, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.

Asociatia Generatiei de Azi are un nou Vicepresedinte, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava