Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Atleta dorneancă Costiuc Claudia a luat startul în Finala Campionatului Național de Seniori, găzduită în ultimul weekend al lunii iunie de Cluj Napoca. Sportiva pregătita de antrenorul Prâsneac Cristian  a avut o prestație excelentă în proba de 800 de metri terminând-o în 2 minute, 06 secunde și 78 de sutimi. Acest rezultat i-a adus Claudiei Costiuc poziția a patra.

Atleta din municipiul Vatra-Dornei, Costiuc Claudia legitimata la CSM Dorna Vatra-Dornei, s-a calificat la Campionatul Mondial  U 20  din Lima/Peru după ce în weekendul trecut, la Cluj-Napoca, a realizat baremul de calificare.

Antrenorul Prâsneac Cristian a declarat: ”Lucrez cu sportiva Costiuc Claudia de 7 ani de zile. Este o sportivă foarte serioasă în pregătire și in competiții este un model pentru mulți copii din Țara Dornelor . Pentru un club mic că CSM Dorna este o mare performanța. Sperăm că in urmatoarele 9 săptamani  căte mai sunt păna la startul Campionatului Mondial din localitatea Lima din Peru să avem aproape admistrația locala și conducerea clubului. Cred că cu ajutorul comunitații locale putem face o figura frumoasă și să ducem numele de Vatra-Dornei pe un loc căt mai sus în clasamentul mondial . In final aș vrea să aduc mulțumiri și  societății Apa Bucovina care este  lănga  sportivă  noastra. Aducem mulțumiri și celor de la Sala de Sport de la Poiana Stampei pentru gratuitate la stadion și la refacere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava