Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Recent la Cluj – Napoca s-a desfășurat Campionatul Național de Marș, 20.000 metri, pentru seniori, tineret U 23 și U 20. Școala de Marș suceveană și-a reconfirmat valoarea, sportivii bucovineni urcând de mai multe ori pe podiumul de premiere.

La feminin, Diana Angelescu de la CSM Suceava a cucerit medalia de argint în competiția senioarelor. Ștefan Cimpoieș s-a clasat și el pe locul secund la categoria tineret U 23 și U 20, Alexandru Canceu fiind și el al treilea la categoria U 20. zestrea sportivilor de la CSM Suceava, sportivi pregătiți de Radu Mihalescu, a fost completată de Ștefania Horodnic, locul doi la categoria U 20.

De remarcat faptul că la aceste Naționale, ”veteranul” sucevean Andrei Gafița a obținut locul al II-lea la Campionatul Național de seniori, proba de 20.000 m marș. Competiția din acest an a adus cu sine o premieră remarcabilă: după o lungă perioadă, proba de marș s-a desfășurat pe stadion, constând în 50 de ture de pistă.

Cursa a reprezentat și încheierea sezonului competițional 2023-2024. Sportivii se vor bucura de o scurtă pauză, iar noul sezon este programat să înceapă în luna octombrie a acestui an.

Andrei Gafița a dorit să mulțumească în mod special antrenorului său, Avram Gabriel, pentru îndrumarea și sprijinul constant. De asemenea, el a exprimat recunoștința față de compania ASSIST Software și conducerea clubului CSM Suceava, care i-au oferit condiții optime de pregătire în baza sportivă pe parcursul acestui sezon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava