Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Clubul Sportiv Velocitas din Timișoara are onoarea să anunțe că Attila Malnasi a câștigat pentru a treia oară consecutiv titlul de campion național la Cross-Country Marathon.

Attila Malnasi, unul dintre cei mai titrați cicliști din România, continuă să reprezinte cu mândrie orașul Timișoara și clubul nostru prin performanțele sale excepționale.

În weekendul trecut, membrii clubului Velocitas au participat la Triada MTB Păltiniș, cel mai important eveniment de ciclism din România.

Competiția s-a desfășurat sâmbătă și duminică la Păltiniș, în județul Sibiu, pe unul dintre cele mai dificile trasee de mountain bike din țară.

Sâmbătă, în cadrul concursului de Cross-Country Olimpic, etapa a doua din Cupa României, sportivii Velocitas au obținut următoarele rezultate remarcabile:

Pârvu Giulia – locul 3 la categoria juniori feminin Kocsis Andrei – locul 5 la categoria juniori masculin

Duminică, în cadrul Campionatului Național de Cross-Country Marathon, competiția a atras 300 de participanți care au avut de parcurs 77 km cu 3.000 metri diferență de altitudine. Sportivii noștri au obținut rezultate excepționale, după cum urmează:

Malnasi Jozsef – Attila – locul 1 la categoria elite masculin, câștigând astfel al treilea titlu consecutiv de campion național

Grec Georgian – locul 2 la categoria Master 1

Muntean Paul – Sebastian – locul 4 la categoria Master 1 Nagy Tiberiu – locul 5 la categoria Master 2

Sorin Simu – Alin – locul 1 la categoria Master 3

La traseul de 37 km din cadrul Triadei MTB Păltiniș, categoria cadeți, cicliștii noștri au obținut locurile 2 și 3 prin:

Laki Robert – locul 2 Simu Andrei – locul 3

„Felicităm toți cicliștii Velocitas pentru rezultatele obținute în aceste competiții și pentru reprezentarea de excepție a clubului și a orașului Timișoara în lumea ciclismului național și internațional. Performanțele lor sunt o sursă de mândrie și inspirație pentru noi toți” declar[ă reprezentații Clubului Velocitas.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava