MOPAN Suceava

„Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România. Perioada de desfășurare a competiției este 22 Aprilie – 30 Mai. Premiile puse în concurs se ridică la peste 60.000 ron.
Începând cu 3 Martie și până în 21 Martie toate școlile din România se pot înscrie în Competiția „Școala Zero Waste” Editia 2014. Detalii despre procedura de înscriere și desfășurarea concursului pot fi găsite pe site-ul organizatorului, EcoStuff Romania – www.EcoStuff.ro sau pe pagina de Facebook –  https://www.facebook.com/scoalazerowaste.
Daca anul trecut „Școala Zero Waste” a fost o competiție județeană la care au participat peste 6.300 de elevi în Județul Timiș și au fost colectate peste 64 de tone de deșeuri reciclabile, în acest an Ecostuff Romania a decis să ofere posibilitatea participării tuturor școlilor din țară.
În România numărul școlilor care oferă programe de educație ecologică sau au programe extensive și permanente de colectare a materialelor reciclabile este extrem de mic. Motivarea și motivația elevilor și a profesorilor de a participa și de a iniția astfel de programe este foarte redusă.
Introducând competiția în procesul de educație ecologică, Ecostuff Romania încearcă să aducă motivația participării în special în rândul celor care altfel nu răspund mesajelor de protecție a mediului. Concursul  de educație ecologică și colectare selectivă dă posibilitatea elevilor și școlilor din România să concureze pentru câștigarea premiilor puse în concurs și în același timp să contribuie la protejarea naturii și reducerea poluării.

Prin intermediul acestui concurs vom susține și întări obiceiul colectării selective începând cu vârsta la care copiii își formează valori și deprinderi pe care le vor avea tot restul vieții. Prin implicarea copiilor vom contribui indirect și la informarea și responsabilizarea membrilor familiilor acestor copii, mai ales acum, avand in vedere adoptarea prin lege a obligativității colectării selective.

Toate companiile care doresc să se implice și să sprijine organizarea concursului prin acordarea de premii, sunt invitate să ia legătura cu organizatorii.

Pentru mai multe informații:
Email: scoalazerowaste@ecostuff.ro
Site: http://www.ecostuff.ro
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/scoalazerowaste

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava