MOPAN Suceava

Dupa lansarea Manifestului in favoarea femeii-avocat si a Programului concret pe 2015-2019 al avocatului COLTUC MARIUS VICENTIU astazi vom lansa principala idee a Programului electoral si anume:

Aplicatia online dosare Ecris

Ce inseamna aceasta aplicatie?

Avocat COLTUC MARIUS VICENTIU sustine cu tarie introducerea urgenta, in 2015, a aplicatiei Dosare ecris online folosita cu succes inca din 2011 de Curtea de Apel Cluj.
Inca din 2013 avocat COLTUC MARIUS VICENTIU a depus catre Consiliul Baroului Bucuresti aceasta solicitare,la care s-a raspuns sec”nu vor judecatorii”.UNBR nu a raspuns deloc.

Ma intreb acum in 2015:DE CE?

Curtea de Apel Cluj are o aplicație revoluționară, creată gratis de o echipă de IT-iști. Este vorba despre o aplicație informatică, prin intermediul căreia avocații, părțile implicate în procese, dar și
judecătorii pot accesa si depune, online, toate documentele existente într-un dosar de judecată,respectiv depune in format pdf orice document la dosar.  Aplicația este funcțională la toate instanțele din Transilvania, arondate Curții de Apel Cluj.

La Bucuresti de ce nu folosim si noi?

Cum functioneaza?

După introducerea numărului de dosar apăsați butonul căutare. În partea de jos o să aveți o selecție a dosarelor cu numărul introdus de la toate instanțele din raza Curții de Apel Cluj pe unde a fost înregistrat dosarul. La o căutare cu un număr de dosar normal (ex. 123/211/2009) vor fi afişate şi dosarele versionate (cele cu steluță, ex. 123/211/2009*) şi dosarele asociate (cele care conțin litera a, ex. 123/211/2009/a1). Alegeți dosarul de la ce instanță doriți şi se vor afişa informații generale despre dosar (data înregistrării în instanță, obiectul dosarului şi stadiul procesual) şi informații
despre termenele de la dosar (data termen, soluție şi detalii soluție).

Vezi link aici http://www.curteadeapelcluj.ro/Dosare_ecris.aspx
Apoi informatii detaliate despre dosare:acte de la dosare,posibilitatea de a depune online actele la dosarul de instanta,studierea incheierilor,hotararilor instantei.

Cum depun actele la dosar?

Scanarea actelor pe care doriţi să le depuneţi la dosar se poate face cu orice aparat dotat cu scanner (scanner, multifuncţional cu funcţie de scanare) utilizând aplicaţiile de scanare ale aparatului. Pentru a putea depune online documentul scanat acesta trebuie să fie în format pdf. Vom explica mai jos metodele cele mai uşoare pentru a putea scana un document, iar rezultatul scanării să fie pus într-un fişier pdf, de calitate bună şi de dimensiuni rezonabile, care poate să fie depus uşor online. 1. Aparatul cu care scanaţi documentul are capacitatea de a scana direct în format pdf. Dacă aparatul cu care scanaţi documentul ştie să scaneze direct în format pdf, recomandăm ca scanarea să se facă utilizând următoarele opţiuni:
dimensiune hârtie A4, alb-negru (black& white), rezoluţie 200 dpi (dacă scanerul dumneavoastră nu are opţiunea 200 dpi puteţi alege între oricare dintre măsurile 150-250 dpi disponibilă). Pentru alte opţiuni vă rugăm să consultaţi manualul de instrucţiuni al aparatului dumneavoastră sau
instrucţiunile din softul de scanare.

Nu-i asa ca va simtiti ca in secolul XXI?
Alte informatii le puteti citi pe site-ul de campanie www.coltucdecan.com

AVETI MAI JOS SI UN VIDEO UTIL AL APLICATIEI”CUM AR FI DACA”
https://www.youtube.com/watch?v=B7u6REijNHY

VENITI LA VOT SI VOTATI SCHIMBAREA IN BINE A BAROULUI BUCURESTI
Al vostru avocat COLTUC MARIUS VICENTIU

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Juridic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava