MOPAN Suceava

Liderul ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că organizația pe care o conduce are un procent de 7,5% din opțiunile de vot ale alegătorilor suceveni. Alexandru Băișanu a spus că în perioada 6 – 11 octombrie a.c., ALDE Suceava a realizat un sondaj CATI prin intermediul telefonului, pe un eșantion de 1.150 de persoane din județ, cu o marjă de eroare de 3,5%.

Băișanu a apus că rezultatele sondajului arată că pe primul loc în județul Suceava se situează PNL cu 34,5%, urmat de PSD – 32,5%, ALDE – 7,5%, PMP – 3,5%, UDMR – 1,5%, PER 0,5%, alții – 2%, 18% dintre persoanele chestionate spunând „nu știu/nu răspund”.

„În momentul de față lucrurile sunt foarte clare. Din ceea ce reiese de aici PSD și PNL sunt la egalitate. Și e firesc să fie așa. Mă așteptam totuși la un scor mai mare a PSD. Sper ca primarii PSD să nu bată palma din nou cu Gheorghe Flutur. ALDE e la 7,5%, ceea ce arată că în ultima perioadă am crescut de la 4,9%. Este un punctaj destul de bun, asta și datorită muncii făcute în teren și a bunului simț în ceea ce privește comunicarea publică”, a spus Băișanu. El a precizat că procentul de 7,5% reconfirmă faptul că ALDE rămâne al treilea treilea partid de pe eșicherul politic sucevean.

Liderul ALDE Suceava a arătat că dacă acest partid reușește să treacă de 10% la alegerile parlamentare de anul acesta are șanse să obțină doi deputați și un senator. „UDMR în mod surprinzător are 1,5%, PMP nu intră în Parlament în județul Suceava, iar USR nu e nici marja de eraore, deci e în 2% pe undeva, la și alții”, a declarat Alexandru Băișanu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava