MOPAN Suceava

Preşedintele PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, i-a îndemnat pe alegătorii suceveni să voteze duminică, 25 mai a.c., cu acest partid pentru că aşa vor fi siguri că vor trimite în Parlamentul European un sucevean. Ioan Balan a spus că un vot util din partea sucevenilor înseamnă un vot dat PDL, sucevenii având astfel şansa „să trimită un europarlamentar de aici din Suceava în Parlamentul European”. „Votând partidele acestea mici, care nu au şanse să intre în Parlamentul European, ei dau indirect un vot PSD-ului. Şi nu cred că asta îşi doresc. Eu cred că un vot pentru PDL este un vot util. PDL este partidul care îl are pe listă, pe loc eligibil, pe Orest Onofrei, singurul sucevean care are șanse reale să ajungă în Parlamentul European”, a afirmat liderul democrat-liberalilor suceveni. Ioan Balan a adăugat că sucevenii trebuie să ştie că dacă voturile lor vor fi pentru PSD şi PNL, acestea se vor duce direct „la nevestele disperate ale USL-ului, şi eu cred că sucevenii nu îşi doresc lucru acesta”.

Pe de altă parte, el a ţinut să precizeze că PDL a avut o campanie constructivă în municipiul Suceava, în care candidatul Orest Onofrei şi liderii locali le-au explicat alegătorilor despre importanța acestor alegeri şi a Parlamentului European. Ioan Balan a spus că în această campanie electorală a existat şi o presiune din partea PSD asupra primarilor, consilierilor locali şi a oamenilor de afaceri din PDL.

„Toate lucrurile astea s-au văzut. Numai că oamenii care sunt în PDL şi care sprijină acest partid sunt puternici şi au trecut cu bine peste toate aceste lucruri. Şi ce nu i-a învins i-a făcut mai puternici. Dar astfel, oamenii au înțeles ce îi aşteaptă în viitor. Eu cred că e o greşeală ceea ce a făcut PSD în această campanie, prin presiunea pusă pe oamenii şi pe primarii PDL”, a mai precizat Balan. El a adăugat că pe lângă faptul că PSD „s-a agăţat de simbolurile noastre naţionale”, a putut să vadă şi „disperarea şi micimea umană” a unora dintre candidaţii social-democraţi pentru alegerile europarlamentare. Ioan Balan a spus că în cadrul unei întâlniri electorale pe care a avut-o în cartierul George Enescu din Suceava, unii dintre cei prezenţi l-au rugat să facă public modul în care PSD şi-a făcut campanie în ultimele zile.

„Am avut o întâlnire în George Enescu şi au venit oameni care s-au plâns că au copii la şcoală şi au fost chemaţi părinţii de către directorii de şcoli, pentru a fi învăţaţi cum să-şi spele copiii mâinile şi cum să se îngrijească la şcoală şi cum, dacă vor vota PSD, vor avea săpun la baie în şcoli. E un lucru mic care nici nu ar trebui comentat. Însă îl comentez pentru simplul faptul că mi-au cerut oamenii să fac acest lucru. Şi mi-au mai spus, şi eu transmit mai departe, că sucevenii sunt oameni curaţi, oameni spălaţi şi nu au nevoie de săpunul roşu pentru a fi mai curaţi decât sunt”, a mai spus Balan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava