Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea mai nouă şi modernă baza de agrement din judeţul Suceava, „Nada Florilor”, deschisă recent în municipiul Fălticeni, a devenit unul dintre principalele puncte de atracţii, atât pentru suceveni, cât şi pentru locuitorii din judeţele învecinate. Noua bază de agrement din Fălticeni a fost construită printr-un proiect european, beneficiarul fiind primăria acestui municipiu. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a precizat că încă de la deschidere, baza de agrement „Nada Florilor” a avut un număr foarte mare de vizitatori, deovedindu-şi pe deplin utilitatea dar şi profitabilitatea. Având în vedere că este cea mai nouă, modernă şi sigură bază de agrement din judeţ, aceasta a avut în fiecare zi câteva sute de vizitatori, încă de la deschidere, mai mult în zilele călduroase numărul celor care au plătit biletul de intrare pentru a-şi petrece aici timpul liber fiind chiar şi de 700 – 800 de persoane/zi.
Baza de agrement dispune de trei piscine exterioare, o piscină interioară, un teren de sport multifuncţional şi o pistă de biciclete. Dintre cele trei piscine exterioare, una are o suprafaţă de 325 mp, o adâncime de patru metri, fiind dotată cu o trambulină pentru sărituri, pe două nivele. O altă piscină exterioară este destinată copiilor, aceştia având la dispoziţie şi două tobogane. Piscina exterioară pentru adulţi are şi ea un tobogan, suprafaţa acesteia fiind de 300 mp. Piscina interioară are o suprafaţă de 1.130 de metri pătraţi. Tot în interiorul clădirii bazei de agrement se află o saună şi două săli de forţă, dotate cu echipamente de ultimă generaţie. Cei care vor folosi piscinele vor avea la dispoziţie şezloguri şi baldachine din lemn. Fără doar şi poate, unele dintre principalele atracţii sunt toboganele piscinelor exterioare, dar şi cele două trambuline de la piscina adâncă de patru metri.
Baza de agrement dispune şi de un teren de sport multifuncţional, pe care se pot practica mai multe sporturi. De asemenea, în parcul din apropierea bazei a fost amenajat şi un traseu pentru biciclete.
„Baza de agrement a funcţionat în fiecare zi din momentu inaugurării, şi fără doar şi poate investiţia s-a dovedit că este extrem de utilă, atât pentru fălticeneni, dar şi pentru cei care vin din afara municipiului nostru. Trei sferturi dintre cei care vin la baza de agrement Nada Florilor sunt din municipiul Suceava, dar sunt şi persoane care vin din Târgu Neamţ sau Paşcani”, a spus primarul din Fălticeni.

Cătălin Coman a spus că pentru a creşte confortul celor care vin la baza de agrement Nada Florilor, din banii încasaţi au mai fost achiziţionate 120 de şezlonguri, în plus faţă de cele prevăzute în proiectul iniţial. De asemenea, în cursul săptămânii viitoare vor fi cumpărate umbrele de soare şi alte şezolonguri. „Încercăm în permanenţă să venim în întâmpinarea dorinţelor celor care vin să-şi petreacă timpul la această bază de agrement. Până în momentul de faţă activitatea se suţine singură, din încasări, iar profitul se reinvesteşte pentru a creşte calitatea serviciilor pe care le oferim.”, a completat Cătălin Coman. El a precizat că baza de agrement „Nada Florilor” asigură maximul de siguranţă şi igienă, sistemele de curăţare a apei fiind dintre cele mai performanțe. Cătălin Coman a spus că zilnic se iau câte două probe pentru verificarea calităţii apei. DE asemenea, Cătălin Coman a ţinut să adauge că toate piscinele sunt monitorizate în permanenţă, pe perioada cât sunt deschise, de salvamari specializaţi.

Primarul din Fălticeni a remarcat faptul că pe lângă numărul mare de vizitatori care vin să-şi petreacă timpul liber în această locaţie, nu mai puţin de 300 de copii s-au înscris deja la lecţiile pe car ele ţin cadre specializate pentru a învăţa să înoate.
„Îi invităm pe suceveni, şi nu numai, să vină într-un număr cât mai mare la baza de agrement Nada Florilor, pentru că este cea mai nouă, modernă şi sigură locaţie de acest fel din judeţul Suceava. Mai mult, intenţionăm să ne dezvoltăm în viitor, prin amenajarea unor locuri de joacă şi a unui parc de aventură”, a mai declarat Cătălin Coman.

Trebuie spus că falticenitarifele stabilite pentru intrarea în baza de agrement „Nada Florilor” sunt mai mici decât cele de la zona de agrement din Gura Humorului. O intrare la piscină acoperită costă în timpul săptămânii 21 de lei/3 ore, sâmbătă şi duminică tariful fiind de 24 de lei. Pentru acces la piscinele exterioare se va plăti 8 lei pe zi, iar sâmbăta şi duminica 12 lei. Cei care doresc să închirieze un şezlong vor mai plăti în plus 4 lei iar pentru un baldachin 8 lei. Abonamentele pentru piscine acoperită variază între 80 lei (5 intrări) şi 160 lei (15 intrări) indiferent dacă este în timpul săptămânii sau în week-end. Pentru acces la bazinele exterioare preţul unui abonament variază între 40 lei (5 intrări) şi 120 lei (15 intrări). Copiii sub 6 ani beneficiază de gratuitate şi vor fi însoţiţi obligatoriu de adulţi. Închiriere unei biciclete pentru copii cu vârsta până la 16 ani este de 3 lei/oră, iar un adult poate închiria o bicicletă cu suma de 5 lei/oră.

Programul de funcţionare a Bazei de agrement “Nada Florilor” din Fălticeni este de luni până vineri între orele 12 – 22, sâmbăta şi duminica între orele 10 – 22.
Primarul din Fălticeni a ţinut să mai precizeze că în apropierea bazei de agrement a fost deschis recent un teren de zgură pentru tenis de câmp.

Baza de agrement „Nada Florilor” Fălticeni atrage din ce în ce mai mulţi suceveni, 9.2 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.2/10 (6 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava