MOPAN Suceava

Potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean, Beyonce este pregătită să-și lanseze cel de-al șaselea album de studio, însă, momentan, o mai lasă pe Adele în lumina reflectoarelor cu al său ’25’, conform contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru ziarul The Sun: „Noul disc a fost terminat la sfârșitul lui 2015, dar a amânat lansarea din respect pentru Adele, ca albumele lor să nu se ciocnească unul de celălalt. Beyonce nu este deloc presată de timp și încă mai așteaptă să-și prezinte noul material discografic, pentru că atât ea cât și echipa ei știu că acum este momentul de glorie a lui Adele. Ultimele luni s-a vorbit numai despre revenirea sa. Acum, vânzările la noul album a lui Adele încep să scadă, astfel că Beyonce ar putea să-și lanseze discul oricând. Dar este foarte posibil ca marele anunț să fie făcut în timpul Super Bowl, luna viitoare.”

Conform ContactMusic, Beyonce s-ar putea să însoțească trupa Coldpaly la Super Bowl, pe 7 februarie, și atunci să anunțe noul album, dar și un turneu mondial. Însă nu ar fi pentru prima dată când artista de origine americană ar surprinde fanii şi criticii de muzică în acest fel. În decembrie 2013 starul a procedat la fel și cu cel de-al cincilea album solo de studio care cuprinde 14 piese şi 17 videoclipuri. În doar trei ore de la lansarea surpriză a albumului au fost vândute peste 80.000 de exemplare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava