MOPAN Suceava

Toţi cei pasionaţi de pietre preţioase şi semipreţioase, prezentate sub formă de bijuterii sau de obiecte de decor, sunt invitaţi la o nouă ediţie a EXPOMINERALIA. Până duminică, 31 mai 2015, bucovinenii vor descoperi la parterul IULIUS MALL o colecţie impresionantă de piese, care acoperă absolut toate preferinţele, în cadrul târgului internaţional de minerale, roci şi bijuterii.

De această dată, vedetele EXPOMINERALIA sunt bijuteriile din esenţe deosebite de lemn, realizate în Peninsula Crimeea, care le-au cucerit chiar şi pe vedetele de la Hollywood. Create integral din lemn sau în combinaţii cu minerale precum chihlimbarul, turcoazul şi coralul, accesoriile impresionează prin unicitatea, simplitatea şi frumuseţea lor. Cei interesaţi vor putea alege din peste 500 de articole din esenţe de lemn, lucrate manual după o tehnică specifică doar meşterilor din Crimeea, încă de pe vremea ţarilor ruşi. Supranumite şi „bijuteriile interzise”, pentru că o perioadă nu au putut fi comercializate în afara Crimeei, obiectele reprezintă o tradiţie de peste un secol în piaţa mondială a accesoriilor din lemn. Clienţii IULIUS MALL SUCEAVA îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu brăţări, cercei, coliere şi chiar inele sculptate, realizate din esenţe de lemn speciale, precum: jneapănul, stejarul de munte, fisticul, tisa, piersicul, caisul, nucul, cireşul, frasinul, migdalul, mărul, pinul şi zada.

La EXPOMINERALIA mai sunt prezentate peste 150.000 de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie, din minerale aparte. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Peste 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor strălucitoare şi rafinate. Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava