MOPAN Suceava

Mai sunt doar două zile până când dăm startul celui mai așteptat sfârșit de săptămână al pasionaților de shopping. Dacă vrei să te bucuri de promoții de până la 70% la o varietate de articole, te așteptăm la Black Weekend Sales în Iulius Mall Suceava. În plus, ți-am pregătit cele mai cool premii: 10 televizoare smart, 10 tablete şi 10 telefoane.

În perioada 20 – 22 noiembrie 2015, la Iulius Mall Suceava ai liber la cumpărături avantajoase. În acest an, de Black Weekend Sales, magazinele tale preferate ți-au pregătit trei zile cu oferte ispititoare.

Dacă îți dorești o garderobă în ultimele tendinţe, magazinele de îmbrăcăminte îți propun promoții atrăgătoare. Piese vestimentare la prețuri cu până la 70% mai mici găsești la Nichi Cristina Nichita, iar oferte de până la 50% sunt la H&M, Bigotti, Kenvelo, Jaquisse, Valerio Studio, Janice și Sofiaman. Până la 30% discount propun magazinele Motivi, Steilmann, Adidas și All Seasons, iar oferte de până la 20% sunt la Pimkie, Blue´63 și America Skate. Promoții extrem de atrăgătoare sunt la Terranova, Paolo Bertolucci, Motor, Ely Alindor, Dovani, Junker și Mondex.

Promoții sunt și la încălţăminte şi genţi la modă. Samsonite a tăiat până la 70% din preţuri, iar Deichmann și Salamander le-au înjumătățit.

Black Weekend Sales vor sărbători şi prichindeii. Evel Mod afişează promoţii de până la 70%, Nan by Danina Line de până la 30%, iar Red Castle de până la 10%.

Ştim cât de mult iubeşti cosmeticele. În acest sfârșit de săptămână ai ocazia să cumperi make-up şi parfumuri cu preţuri mai avantajoase cu până la 50% de la Farmona și Mondo Kosmetik, cu până la 25% de la Pro Beauty Shop și cu până la 20% de la Sephora, Mystical, Golden Rose și Organic Store.

Bijuterii şi accesorii glamour, cu până la 70% discount, te vor aştepta la Millefiori, iar Atlantis Gold îţi va oferi strălucire cu oferte de până la 30%. Articolele Sabrini, Perla Neagră și Janette au discount de până la 20%.

Dacă vrei să îţi pregăteşti locuinţa pentru sărbători, este bine să ştii că Your Home Your Style și Top Shop au promoții de până la 70%, iar Deco Center de până la 50%.

Pentru pauza dintre sesiunile de shopping eşti invitat la restaurantele şi cafenelele din Iulius Mall Suceava, care s-au pregătit pentru Black Weekend Sales cu meniuri şi preparate pe gustul tău, promoţionale.

Și nu uita de cele mai cool premii pe care Iulius Mall Suceava ți le-a pregătit, pentru a-ți răsplăti fidelitatea. Dacă ai cumpărat de minimum 100 de lei în timpul periplului tău prin magazine, atunci te poți înscrie la tombolele speciale. Vineri, în intervalul orar 12.00 – 21.00, vor fi extrageri din oră în oră, în urma cărora se vor acorda 10 tablete Samsung Tab 4 celor mai norocoşi clienţi. După acelaşi mecanism, sâmbătă vor fi acordate 10 Smart TV Samsung, iar duminică se vor afla câştigătorii celor 10 telefoane Samsung J5 oferite de Iulius Mall. Mai mult, în fiecare dintre cele trei zile ale Black Weekend Sales, primii 530 de clienţi care fac achiziţii în valoare de minimum 100 de lei vor fi răsplătiţi cu premii instant: umbrele, meniuri la restaurant Pasha, vouchere Atlantis Gold şi băuturi răcoritoare.

Catalogul complet al promoțiilor din Black Weekend Sales este disponibil pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava