MOPAN Suceava

Din motive tehnice, aproximativ 300 de persoane nu şi-au putut rezolva astăzi problemele la Serviciul Înmatriculări Vehicule şi Eliberare Permise Auto Suceava. Nu s-a putut susţine proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere şi nu au fost soluţionate cererile de preschimbare. Singurele operaţiuni posibile au fost depunerea dosarelor în vederea înmatriculărilor, radierea autovehiculelor şi susţinerea probei practice pentru obţinerea permisului de către cei deja programaţi.
Şeful Serviciului Înmatriculări Vehicule şi Eliberare Permise Auto Suceava, comisarul şef Florin Chiaptanaru, a explicat că „din cauza unei erori în sistemul de evidenţă informatizată a datelor nu se pot prelucra cererile de preschimbare a permiselor de conducere, precum şi susţinerea de către candidaţi a probei teoretice. Proba practică de traseu se desfăşoară normal. La nivelul înmatriculărilor putem efectua operaţiuni de preluare a dosarelor de înmatriculare, dar nu putem procesa cererile de autorizare provizorie a autovehiculelor”, a explicat ieri Florin Chiaptanaru. El a precizat că în pentru toate operaţiunile care nu au funcţionat în cursul zilei de ieri erau programaţi, în total, aproximativ 300 de persoane

În jurul orei 14.00, lucrătorii Serviciului Înmatriculări Vehicule şi Eliberare Permise Auto i-au informat pe cei care aflaţi la rînd că vor fi reprogramaţi în cursul zilelor de mîine şi poimîine. Primele probleme tehnice au apărut încă de noaptea trecută, la nivelul întregii ţări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava