Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presa: Blue Air, prima companie privata de transport aerian din Romania, a lansat proiectul “#zbor” pe pagina de Facebook Bilete Blue Air si pe site-ul dedicat www.zboracum.ro. Astfel, in doar 30 de secunde, puteti afla care este cel mai ieftin zbor catre destinatia de vacanta dorita. Cautati acum cel mai bun tarif, intr-un interval de 30 de zile! Pasagerii Blue Air trebuie sa intre pe pagina de Facebook Bilete Blue Air, sa scrie „#zbor” si destinatia dorita, si vor primi un raspuns rapid cu cel mai mic pret pentru biletul de avion ales. Este foarte simplu!
De ce #zbor?
Blogurile din mediul online si retelele de socializare, precum Facebook, Google+, Twitter, Flickr sau Tumblr, folosesc simbolul „#” inaintea cuvintelor importante, pentru o identificare rapida de catre utilizatori. Astfel, persoanele care cauta acest simbol vor gasi imediat cuvintele sau mesajele care il contin. „Pentru ca urmareste tot timpul ultimele tendinte de comunicare online, echipa de marketing Blue Air a realizat proiectul „#zbor” pentru a oferi pasagerilor sai posibilitatea identificarii in mai putin de 30 de secunde a informatiilor care ii intereseaza, cu privire la zborurile companiei in peste 28 de destinatii europene”, a subliniat Raluca Pauna, Online Marketing Manager Blue Air.

Cu Blue Air este mai simplu sa iti faci planuri de vacanta. Accesand www.blueairweb.com iti poti organiza sejurul pana la cele mai mici detalii, de la idei de vacanta, pana la inchirieri auto si solutii de cazare, la preturi foarte accesibile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava