MOPAN Suceava

Consilierul local Bogdan Bicsi va fi exclus din PNL după ce pe Facebook a apărut o fotografie în care simula o „execuţie de tip ISIS”. Fotografia apărut pe contul său de Facebook era intitulată „Teroris ISIS capturat la Voroneţ”, şi a fost făcută la o petrecere de Sf. Ilie. Bogdan Bicsi apare în fotografie având o drujba în mână, iar alături de el apare un tânăr legat, având capul pus pe un butuc. Gluma apărută pe Facebook îl va costa mandatul de consilier local pe Bogdan Bicsi. PNL a transmis joi după amiază un comunicat în care anunţă că „Partidul Național Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o rețea de socializare. Conducerea Organizației PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Național Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea ședință a filialei”. În acelaşi comunicat se precizează că PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente și atitudini.

Bogdan Bicsi a ajuns membru al Consiliului Local Suceava, din partea PNL, în urma alegerilor locale din data de 5 iunie. Bicsi a fost şi viceprimar al Sucevei.

După ce va fi exclus din PNL, Bogdan Bicsi îşi va pierde mandatul de consilier local, locul său urmând să fie luat de Corneliu Vornicu.

Bogdan Bicsi va fi exclus din PNL după ce a apărut într-o poză în care simula "o execuţie de tip ISIS", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava