MOPAN Suceava

Candidatul PMP pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Bogdan Codreanu, şi-a anunţat principalele proiecte pe care le va avea, atunci când va ocupa această funcţie, pentru dezvoltarea infrastructurii şi a turismului.

Bogdan Codreanu a ţinut să precizeze că înainte de a-şi realiza programul electoral a analizat punctele forte ale judeţului Suceava, dar şi cele la care mai trebuie intervenit, astfel încât implementarea proiectelor pe care le propune să nu fie doar la nivel declarativ, „pentru a nu se repeta istoria anilor anterior”. Codreanu a pus în fruntea listei de priorităţi pentru infrastructură demararea urgentă a modernizării tronsonului de drum Roman – Suceava – Siret. În acelaşi timp, candidatul PMP pentru şefia administraţiei judeţene a precizat că în calitate de preşedinte al CJ Suceava va avea ca prioritate şi aducerea unor companii aeriene şi crearea de destinaţii externe către şi dintre ţările în care românii, şi mai ales sucevenii muncesc în străinătate, pentru a pune astfel cu adevărat în valoare Aeroportul „Ştefan cel Mare”.

Tot pentru creşterea numărului de pasageri de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”, Codreanu are în vedere o promovare mai intensă a activităţilor şi serviciilor oferite de acesta. „Consider că o altă prioritate trebuie să fie modernizarea drumului de la Rădăuţi la Putna, deoarece pe acest tronson se produc anual cele mai multe accidente cu victime omeneşti. Dacă vorbim de infrastructură, voi avea în atenţie asfaltarea celor 300 de kilometri de drumuri pietruite pe care Consiliul Judeţean Suceava le are în administrare”, a spus Bogdan Codreanu, care a mai adăugat că în calitate de preşedinte al CJ Suceava va sprijini primarii suceveni pentru ca fiecare localitate va beneficia de investiţii în alimentări cu apă şi canalizare.

Făcând referire la domeniul turismului, Bogdan Codreanu a precizat că îşi doreşte o promovare reală a judeţului Suceava, dând ca exemplu zona Bucovinei de Munte, care în ultimii ani a cunoscut o puternică dezvoltare a turismului. Codreanu propune iniţierea unor programe reale de promovare a potenţialului turistic din judeţului Suceava, pentru creşterea numărului de turişti, în special a celor din străinătate. Pentru aceasta, el a arătat că este necesară o promovare extinsă a destinaţiilor şi ofertelor turistice ale judeţului în marile capitale ale Europei, cum ar fi Londra, Paris, Roma, Viena, Berlin etc.. „Ca preşedinte al CJ Suceava voi avea ca prioritate deblocarea şi continuarea investiţiilor în domeniului agrementului turistic sucevean, şi aici trebuie să avem în vedere domeniul schiabil de pe masivul Rarău, dar şi cazinoul din Vatra Dornei. La aceasta se adaugă şi amplasarea de indicatoare rutiere pe toate reţelele de drumuri existente în judeţul Suceava, pentru ca turiştii să ajungă cât mai uşor la destinaţiile turistice”, a explicat candidatul PMP pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

Bogdan Codreanu a spus că în mandatul său administraţia judeţeană va pune în valoare mai mult obiective precum Mănăstirea Humorului, sau a mănăstirilor Suceviţa, Putna sau Moldoviţa. În acest sens, el a arătat că este necesare construirea a 20 de kilometri de şosea, pe două tronsoane, care să asigure o legătură mai rapidă între Mănăstirea Humorului – Mănăstirea Suceviţa şi între Mănăstirea Putna şi Mănăstirea Moldoviţa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava