MOPAN Suceava

Brad Pitt și Angelina Jolie au oferit presei prima declarație de comun acord, după ce au anunțat că divorțează, în septembrie 2016, informeză contactmusic.com. De la anunțul despărțirii, cei doi actori au mai oferit câte o declarație, separat, însă acum au anunțat că vor ca până la oficializarea divorțului să le fie respectată intimitatea.

În declarația comună a celor două vedete se arată, potrivit sursei citate: „Părțile și consilierii lor au semnat acorduri pentru a menține dreptul la viața privată a copiilor lor și a familiei, păstrând toate documentele confidențiale și angajând un judecător privat care să se asigure că întregul proces al divorțului va decurge fără incidente.”

Angelina Jolie a intentat divorț, luni, 19 septembrie 2016, citând ‘diferențe ireconciliabile’, iar la scurt timp după, Brad Pitt a oferit publicității un comunicat în care a confirmat veștile. El a scris, potrivit contactmusic.com: „Sunt foarte trist din cauza a tot ceea ce se întâmplă, dar tot ceea ce contează acum este bunăstarea copiilor noștri. Rog frumos presa să le ofere spațiu în aceste momente dificile.” Starul nu a oferit detalii privind despărțirea.
Cei doi actori s-au cunoscut în 2005, pe platoruile de filmare ale peliculei ‘Mr. & Mrs. Smith’, când Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston. S-au căsătorit în 2014 și au împreună șase copii – Maddox, 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani şi gemenii Knox şi Vivienne, de 8 ani.

Acesta va fi al treilea divorț pentru Angelina Jolie. Ea a mai fost căsătorită cu Jonny Lee Miller, din 1996 până în 1999, și cu Billy Bob Thornton, din 2000 până în 2003. În ceea ce-l privește pe Brad Pitt, el a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston de care a divorțat în 2005, după cinci ani de căsătorie, după ce a întâlnit-o pe Angelina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava