MOPAN Suceava

Bursa de Valori Bucuresti, (BVB), alaturi de case de brokeraj, promoveaza Romania ca destinatie de investitii catre investitorii globali, reuniti in conferinta anuala la New York, in Statele Unite ale Americii.

Casa de brokeraj Swiss Capital si Bursa de Valori Bucuresti continua acest parteneriat unic, dintre operatorul de piata si un intermediar de varf. Aceste eforturi au rolul de a creste nivelul de cunoastere asupra pietei de capital din Romania si de a atrage noi fluxuri de capital catre economia locala.

„Credem cu tarie ca astfel de parteneriate puternice sunt decisive pentru cresterea pietei de capital din Romania si pentru intarirea bursei locale. Ori de cate ori derulam proiecte de o importanta majora – fie ca este vorba despre educarea investitorilor din Romania sau despre prezentarea oportunitatilor de investitii catre investitori globali profesionisti, aceste parteneriate, daca sunt bine executate, aduc rezultate bune. Dupa conferinta din acest an de la New York si alte intalniri precedente cu investitorii, suntem de parere ca in prezent este nevoie de reforma la nivelul reglementarii pietei si de politici publice pro-dezvoltare, cu noi realizari”, a spus Ludwik Sobolewski, Director General la Bursa de Valori Bucuresti.

„Suntem convinsi ca toti pasii si proiectele care au ca scop modernizarea pietei de capital din Romania trebuie sustinute de o activitate in crestere a caselor de brokeraj, care ofera produse financiare disponibile la Bursa de Valori Bucuresti catre un grup diversificat de investitori”, a spus Bogdan Juravle, Director General la Swiss Capital.

Partenerul din Statele Unite ale Americii pentru organizarea “Zilelor Investitorilor” la New York a fost Auerbach Grayson.

„In calitate de cel mai activ intermediar strain din Romania, suntem onorati sa fim co-organizatorii celei de-a doua conferinte anuale in New York. Romania continua sa fie o destinatie inca nedescoperita si subevaluata, dar totodata cea care are cel mai accelerat ritm de crestere din Europa Centrala si de Est. Bursa de Valori Bucuresti si companiile listate care participa la aceasta conferinta fac ceea ce trebuie pentru a atrage investitii catre piata romaneasca de capital”, a spus David Grayson, Director General al Auerbach Grayson.

La conferinta de la New York au participat 45 de investitori, reprezentand 31 de fonduri de investitii, care au sub administrare aproximativ 1.100 de miliarde de dolari. In total, 15 companii listate la Bursa de Valori Bucuresti au avut intalniri unu-la-unu cu administratorii de fonduri.

Conferinta “Zilele Investitorilor” a fost oganizata pentru a doua oara consecutiv la New York, pe 18 aprilie 2016, de catre Bursa de Valori Bucuresti, Swiss Capital, Auerbach Grayson si Fondul Proprietatea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava