Concert pascal
MOPAN Suceava

AJOFM Suceava organizează joi, pe 20 octombrie 2016, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Corpul E, începând cu ora 10, bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul are loc simultan și în localitățile Fălticeni, Rădăuți și Cîmpulung Moldovenesc.
Potrivit AJOFM, bursa a înregistrat un număr de peste 340 de locuri vacante la nivelul județului, anunțîndu-și prezența cel puțin 66 de angajatori. Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa. Sunt disponibile un numar de 1411 locuri vacante în statele membre UE, din care cele mai multe pe piaţa spaniolă a muncii. Sectoarele de activitate care au oferit cele mai multe locuri vacante sunt serviciile, comerţul şi IT, iar printre domeniile nou apărute în acest cadru de mediere este cel al construcţiei de site-uri şi publicitate.
Meseriile cele mai solicitate la nivelul judeţului sunt cele specifice comerţului şi serviciilor: lucrător comercial, broker, ospătar, recepţioner, barman, casier, vânzător, lacatus mecanic.
Printre cele mai căutate specializări cu studii superioare sunt cele în domeniul IT, inginerii și economiștii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava